Helimo gebruikt cookies om jouw ervaring te verbeteren. Meer info
Culinaire helikopter vluchten: 22 unieke restaurants in de BeneluxHelimo

Blog

Culinaire helikopter vluchten: 22 unieke restaurants in de Benelux

Niets is exclusiever dan per helikopter arriveren bij een toprestaurant.

Stel je voor: je vliegt over prachtige schilderachtige landschappen, landt in stijl en wordt welkom geheten in een wereld van culinaire verwennerij in één van de topzaken die ons land en buurlanden rijk zijn.

In deze blog nemen we je mee naar 22 bijzondere restaurants in de Benelux – van idyllische kastelen tot gerenommeerde sterrenzaken – die een helikopteruitstap meer dan waard zijn.

22 culinaire uitstappen per helikopter in de Benelux

Elk van deze bestemmingen biedt voortreffelijk eten, een unieke sfeer, rijke geschiedenis, een uitzonderlijke ligging, én natuurlijk de mogelijkheid er met een helikopter te landen*.

Of je nu een intiem familiefeest plant of een belangrijke zakelijke klant wilt imponeren, een culinaire helikopterervaring tilt dit moment zeker en vast naar een hoger niveau!

* Uiteraard moeten we wel altijd vooraf checken met de restaurantuitbaters; Heel vaak gaat het ook over slechts éénmalige landingen, want de meeste van deze restaurants hebben geen officiële landingsplaats.

Culinaire Helikopter Vluchten: 22 Unieke Restaurants in de Benelux

© Hof van Cleve

1. Hof van Cleve – Kruisem (Kruishoutem, BE)

Hof van Cleve behoeft eigenlijk nauwelijks introductie: het is het kroonjuweel van de Belgische gastronomie en alom geprezen in binnen- en buitenland. Gelegen in de idyllische Vlaamse velden van Kruishoutem – waar traditie en innovatie hand in hand gaan – weet Hof van Cleve culinaire meesterwerken om te toveren tot onvergetelijke herinneringen. Onder chef Peter Goossens verwierf het restaurant in 2005 zijn derde Michelinster en hield die status bijna twintig jaar lang aan. Hof van Cleve stond daarmee onafgebroken in de absolute top: 3 Michelinsterren sinds 2005  en steevast een topscore van 19,5/20 in Gault&Millau (in de nieuwste editie 18/20 onder opvolger Floris Van Der Veken, die sinds 2023 aan het roer staat). De elegantie van deze hoeve – landelijk van buiten, luxueus modern van binnen – vormt het decor voor een parade van creatieve gerechten waarbij lokale ingrediënten en wereldse invloeden naadloos versmelten. Elk bord is een kunstwerk, elk hap een explosie van pure smaken.

2. Auberge du Moulin Hideux – Noirefontaine (Bouillon, BE)

In het hart van de Ardense bossen ligt Auberge du Moulin Hideux, een mythisch adres dat al decennialang bekendstaat om luxe en gastronomie midden in de natuur. Het hotel-restaurant, gevestigd in een oude watermolen, schreef geschiedenis als eerste Relais & Châteaux buiten Frankrijk en behield zo’n zestig jaar lang onafgebroken een Michelinster. Die uitzonderlijke staat van dienst – zeventig jaar bestaan, zestig jaar een Michelinster – getuigt van een ongeëvenaarde continuïteit in kwaliteit en verfijning. Hier dineer je in een rustgevend kader waar de tijd lijkt stil te staan, met uitzicht op groene tuinen en kabbelende beekjes.

Het gevoel van authenticiteit en charme is overal aanwezig: van de historische muren tot de persoonlijke service. Arriveren per helikopter maakt het plaatje compleet: je landt temidden van de Ardense natuur en stapt zo deze culinaire oase binnen, een onvergetelijke entree voor een onvergetelijk diner.

3. Château de Limont – Limont-Donceel (Liège, BE)

Château de Limont is een verborgen juweeltje in de regio Luik: een romantisch kasteeldomein omgeven door uitgestrekte tuinen en oude bomen. Dit 19e-eeuwse landhuis – met zijn torentjes en oprijlaan – ademt de sfeer van vergane glorie, maar verwelkomt vandaag gasten voor privédiners, events en overnachtingen in stijl. Je waant je even de kasteelheer of -dame wanneer je binnenstapt in de statige salons vol antiek en kroonluchters. Hoewel Château de Limont minder bekend is in culinaire gidsen, zorgt de historische ambiance alleen al voor een unieke beleving tijdens jouw bezoek. Het is de ideale locatie voor wie in alle rust en intimiteit wil tafelen, weg van de drukte.

4. Château d’Hassonville – Aye (Marche-en-Famenne, BE)

Château d’Hassonville dompelt jou onder in de grandeur van weleer en de rust van een 55 hectare groot privépark. Dit indrukwekkende kasteel uit 1687 – oorspronkelijk gebouwd in opdracht van Lodewijk XIV – ligt verborgen in het groen van de Famenne. Vandaag doet het dienst als hotel en gastronomisch restaurant, waar excellente gerechten geserveerd worden in een decor van houten lambrisering, open haarden en kristallen glaswerk. Het domein is een toevluchtsoord voor levensgenieters: je kan er wandelen langs vijvers, een aperitief nemen op het terras met uitzicht op de velden, en uiteraard uitgebreid tafelen op hoog niveau. De keuken brengt creatieve gerechten geïnspireerd op regionale producten, met oog voor detail en smaak.

5. Château du Mylord – Ellezelles (Hainaut, BE)

Le Château du Mylord is een gastronomisch monument in het Pays des Collines, gevestigd in een Engels aandoend landhuis uit 1861. Jarenlang bekroond met twee Michelinsterren (van 2002 tot eind 2023) onder leiding van chef Jean-Baptiste Thomaes, heeft deze culinaire tempel een stevige reputatie opgebouwd. Het restaurant, gelegen in een prachtig park, verwelkomt gasten met rijkelijke charme uit vervlogen tijden: een open haard knispert in de winter, en in de zomer lonkt het terras met uitzicht op de rozentuin. De keuken serveert een verfijnde, creatieve Frans-Belgische gastronomie waarbij streekproducten uit het Heuvelland schitteren – het kasteel ligt immers in het Parc Naturel du Pays des Collines, rijk aan artisanale producenten.

6. De Siphon – Damme (West-Vlaanderen, BE)

De Siphon in Damme is een begrip in het Vlaamse polderland: een sfeervol, ouderwets gezellig restaurant omringd door drie kanalen in het feeërieke dorp Lissewege. Al sinds jaar en dag is de dagverse paling in ’t groen dé specialiteit van het huis, waarvoor gasten van heinde en verre komen smullen. Dit familiebedrijf – al vier generaties lang – staat voor een no-nonsense, traditionele keuken, waar pure producten centraal staan en zowel een dagsoep als een verse kreeft met liefde bereid worden. De inrichting ademt nostalgie: houten balken, visnetten en oude prenten, alsof de tijd hier stil heeft gestaan. Die authenticiteit trekt iedereen aan – van lokale boeren tot fine dining chefs – want De Siphon staat bekend om eerlijke kost en een unieke sfeer.

© Den Amandus

7. Den Amandus – Sint-Amands (Antwerpen, BE)

Den Amandus pronkt op een unieke locatie pal aan de Schelde in Sint-Amands. Dit restaurant is bekend om zijn vis- en vleesspecialiteiten en de gezellige sfeer aan de stroom. Het interieur werd onlangs volledig vernieuwd: warm, rustgevend en met grote ramen die uitkijken op de voorbijglijdende Scheldewaters. Bij mooi weer kan je plaatsnemen op het zonnige terras aan de dijk, waar passerende fietsers en wandelaars jou vriendelijk groeten – Den Amandus is namelijk een geliefde stop langs de Schelderoute. Culinaire verwennerij gaat hier hand in hand met ongedwongen gastvrijheid.

8. Hof Ter Doest – Lissewege (Brugge, BE)

Hof Ter Doest biedt een unieke historische setting voor een gastronomisch uitje. Dit restaurant huist in een 17e-eeuwse abdijhoeve die uitkijkt op de monumentale Ter Doest abdijschuur – de enige intacte cisterciënzer tiendschuur uit de 13e eeuw in België. Dineren bij Hof Ter Doest is tafelen op een unieke, historische locatie: je voelt de middeleeuwse geschiedenis terwijl je geniet van hedendaags comfort. De familie Dendooven weet levensgenieters culinair in de watten te leggen in de beste Vlaamse traditie. De sfeer is gezellig en ongedwongen, met een vlotte service en uitstekende gerechten, precies zoals het hoort op het platteland. In de zomer is de binnentuin met zicht op de oude schuur betoverend; in de winter dineer je knus binnen tussen de houten balken en antieke decoratie.

Per helikopter arriveren is hier een belevenis op zich: je zweeft over de nabijgelegen polders en zet de heli neer vlak bij de abdijschuur, een spektakel voor eventuele bezoekers van het Ter Doest museum. Vervolgens wandel je slechts enkele meters naar het restaurant. De combinatie van cultuur, natuur en gastronomie – met een vleugje high-end avontuur – maakt Hof Ter Doest tot een topbestemming voor een Helimo-helikopteruitstap.

9. De Barrier – Houthalen (Limburg, BE)

De Barrier in Houthalen-Helchteren combineert historische charme met moderne gastronomie. Deze elegante herenhoeve, ooit een pleisterplaats voor reizigers, is omgevormd tot een sfeervol hotel-restaurant en eventlocatie. In het gastronomisch restaurant – voorheen bekend als Innesto – worden fijnproevers culinair in de watten gelegd met eigentijdse creaties. Jarenlang prijkte hier een Michelinster op de gevel, en Gault&Millau waardeerde de keuken met maar liefst 16,5/20 punten (2024). De jonge chefs hebben de traditie voortgezet en presenteren een innovatieve keuken op basis van lokale en seizoensgebonden ingrediënten, die zowel in 2024 als 2025 hoog scoort bij critici. Daarnaast werd Innesto bekroond voor zijn prachtige restaurantdesign, wat zich vertaalt in een trendy en warm interieur waar je jou meteen thuis voelt.

Wat De Barrier zo uniek maakt, is de setting: een stijlvolle gerenoveerde hoeve met een weelderige tuin en gezellig terras. Je geniet er van topgastronomie in een ongedwongen Limburgse hartelijkheid. Voor en na het diner kan je rondwandelen in de tuin of ontspannen bij de haard in de loungebar. De locatie is ook uitgerust voor exclusieve events – denk aan intieme huwelijksdiners of discrete zakelijke bijeenkomsten – waarbij een helikopterlanding op het terrein geregeld kan worden.

10. Huis Ter Duin – Noordwijk aan Zee (Zuid-Holland, NL)

Grand Hotel Huis Ter Duin in Noordwijk aan Zee is een legendarisch hotel aan de Nederlandse kust, geliefd bij royalty, celebrities én fijnproevers. Op de hoogste verdieping huist Restaurant Latour, bekroond met 1 Michelinster, waar chef Marcel van Lier een verfijnde Franse keuken serveert met prachtig uitzicht op de Noordzee. Stel je voor: je zit bij zonsondergang aan tafel, de hemel kleurt oranje boven de golven, en op jouw bord ligt een kunstzinnig gerecht met bijvoorbeeld lokale Noordzeevis en primeurgroenten. Latour staat bekend om zijn inventieve menu’s en een wijnkaart van wereldklasse, onder leiding van sommelier Stan Kerckhoffs. Het restaurant prijkt steevast hoog in gidsen (Gault&Millau waardeerde het met 16/20) en biedt een stijlvolle, serene sfeer: wit linnen, gedempt licht en een panoramisch raam op de branding.

11. Hostellerie La Butte aux Bois – Lanaken (Limburg, BE)

La Butte aux Bois in Lanaken is een vijfsterrenhostellerie waar gastronomie, wellness en natuur elkaar ontmoeten. Dit statige landhuis ligt verscholen in het groen van Nationaal Park Hoge Kempen. Het domein ademt pure elegantie: oprijlanen geflankeerd door beuken, een sprookjesachtige vijver, en een interieur dat klassieke charme en moderne luxe verweeft. In het gastronomisch restaurant La Source (2 Michelinsterren) zwaait chef Ralf Berendsen de scepter, en hoe: zijn verfijnde keuken leverde hem een topscore van 17,5/20 in Gault&Millau en lovende kritieken. Dineren bij La Source is dan ook een zinnenstrelende ervaring, met creatieve gerechten die de Limburgse terroirproducten naar ongeziene hoogtes tillen. De eetzaal biedt panoramisch uitzicht op het park – je geniet letterlijk en figuurlijk op niveau.

De combinatie van natuur en verfijning maakt deze bestemming uniek. Je kan zelfs overnachten in een van de luxueuze kamers of suites (sommige met eigen terras) om de avond in alle comfort af te ronden. Kortom, Hostellerie La Butte aux Bois biedt een totaalbeleving – en per helikopter wordt die beleving onvergetelijk.

12. Inter Scaldes – Kruiningen (Zeeland, NL)

Inter Scaldes is een naam die in gastronomische kringen met eerbied wordt uitgesproken. Dit restaurant, gevestigd in een elegante villa te midden van de Zeeuwse polders, bereikte de hoogste regionen met 3 Michelinsterren onder chef Jannis Brevet. Sinds eind 2023 luidt Inter Scaldes echter een nieuw hoofdstuk in: onder de vleugels van nieuwe eigenaar/chef Jeroen Achtien (voorheen chef in Zwitserland) heropende het in november 2023, mét behoud van topniveau (de Michelin Gids 2024 kende meteen weer 2 sterren toe).

Inter Scaldes – Latijn voor “tussen de Scheldes” – profiteert voluit van zijn ligging nabij Oosterschelde en Westerschelde: de zilte rijkdom van Zeeland komt op het bord, van oesters en kreeft tot lamsoor en zeekraal.

Historisch gezien is Inter Scaldes een van de meest gelauwerde restaurants van de Lage Landen. Het pronkte jarenlang in de lijst The World’s 50 Best en was het culinaire kroonjuweel van Zeeland. De huidige chef bouwt voort op dat erfgoed: exclusiviteit, terroir en vernieuwing zijn sleutelwoorden. Een diner hier is een ware belevenis, vaak in de vorm van een uitgebreide degustatie met paradepaardjes als de befaamde Oosterscheldekreeft-gerechtjes of onverwachte combinaties zoals tarbot met lokale algen en caviaar. De bediening is onberispelijk en persoonlijk.

13. Kasteel van Saffelaere – Zaffelare (Lochristi, BE)

Kasteel van Saffelaere is een verborgen feestparel in het Oost-Vlaamse Lochristi, waar gastronomie en geschiedenis samenkomen. Dit charmante kasteel (ooit een dokterswoning uit 1901) wordt uitgebaat door de familie Lassaut, die er al bijna 40 jaar hun culinaire droom verwezenlijkt. In de stijlvolle salons en balzalen huizen zowel het restaurant Aurum als verschillende eventzalen. Aurum – Latijn voor “goud” – dankt zijn naam aan het interieur vol gouden accenten en is de culinaire tempel van Kasteel Saffelaere. Dankzij de inzet van chef-kok Daniël Lassaut en gastvrouw Christine Dauw is de ervaring er één van warmte, verfijning en familiaire klasse.

14. Kasteelhoeve de Kerckhem – Wijer (Nieuwerkerken, BE)

Kasteelhoeve de Kerckhem is een erfgoedpareleltje in het golvende Haspengouwse landschap. Deze historische vierkantshoeve uit de 17e eeuw is liefdevol gerestaureerd tot een B&B met gastronomische insteek. Logeren en lekker tafelen zijn er onlosmakelijk met elkaar verbonden: na een dag fietsen tussen de boomgaarden schuif je ’s avonds aan in de open keuken, waar de gastheer en -vrouw originele recepten bereiden voor hun gasten. De sfeer is intiem en huiselijk maar de culinaire ambities zijn opmerkelijk. Als gast geniet je van een dagelijks wisselend viergangendiner, bereid met lokale seizoensproducten en groenten uit de eigen moestuin. Het is alsof je bij vrienden aan tafel zit, maar dan wel vrienden die jou sterrenwaardig verwennen. Geen wonder dat de Kerckhem bekendstaat als een gastronomisch getint verblijf en lid is van de vereniging “Erfgoedlogies”.

15. La Ligne Rouge (voorheen L’Eau Rouge) – Lasne (bij Waterloo, BE)

La Ligne Rouge in Jezus-Eik/Lasne, vlak bij Waterloo, is een gastronomisch adres met een bijzonder verhaal. Het restaurant opende in 2017 oorspronkelijk onder de naam L’Eau Rouge – genoemd naar de beroemde bocht op het circuit van Spa-Francorchamps – maar moest zijn naam wijzigen na een juridische clash met het circuit. Sindsdien gaat het door het leven als La Ligne Rouge, maar de passie voor autosport blijft subtiel hangen in het decor en de geest van de chef. Onder leiding van chef Benjamin Laborie verwierf La Ligne Rouge binnen de kortste keren een Michelinster en 16/20 Gault&Millau. Laborie’s keuken is verfijnd Frans met creatieve accenten, en hij schuwt niet om luxueuze ingrediënten te combineren met lokale producten tot iets nieuws. Het restaurant bevindt zich in een eigentijds pand aan de Chaussée de Charleroi en biedt een stijlvol-modern interieur waar roodtinten (knipoog naar de naam) voor warme elegantie zorgen.

16. La Bergerie – Lives-sur-Meuse (Namur, BE)

La Bergerie is een betoverend domein aan de oevers van de Maas, net buiten Namen, dat geschiedenis ademt. Ooit was dit een Michelin-sterrenrestaurant, gehuisvest in een karaktervolle hoeve met prachtige tuin. Vandaag is La Bergerie getransformeerd tot een exclusieve gastenverblijf en eventlocatie, maar de culinaire traditie leeft voort in de vorm van private dining en pop-up restaurants. De naam Bergerie (schaapskooi) verwijst naar de idyllische landelijke omgeving: een groot park met zwembad, boomgaard en gezellige terrassen. Gasten kunnen hier verblijven in luxueuze kamers en ’s ochtends genieten van een royaal ontbijt, maar ook culinaire ontdekkingen staan op het programma.

17. Le Bouchon et l’Assiette – Soignies (Hainaut, BE)

Le Bouchon et l’Assiette is een charmant restaurant verscholen in het landelijke Soignies, waar traditie en moderniteit prachtig samengaan. Gelegen in een smaakvol gerestaureerde oude hoeve in de “campagne sonégienne”, ademt het etablissement een enchanteur kader: houten balken, een intieme binnenkoer en groen rondom. Chef Dominique Maistriaux voert hier al vele jaren de keuken en heeft zijn vakmanschap alleen maar zien groeien – net als een goede wijn die beter wordt met de jaren!

De ervaring bij Le Bouchon et l’Assiette is warm en familiaal. In de gezellige eetzaal wordt je verwelkomd door de familie Maistriaux. De naam “Le Bouchon et l’Assiette” (de kurk en het bord) hint naar hun liefde voor spijs en drank: de wijnkaart is uitzonderlijk rijk gevuld, een ware schatkamer voor oenofielen. Het restaurant beschikt zelfs over een uitzonderlijke wijnkelder, waar je begeleid een keuze mag maken. Het hele plaatje klopt: dit is een plek voor levensgenieters die houden van authenticiteit, gezelligheid en topgastronomie zonder kapsones.

18. Le D’Arville – Wierde (Namen, BE)

Le D’Arville is een gastronomische parel net buiten Namen, verscholen in een charmante 19e-eeuwse vierkantshoeve in het dorpje Wierde. Dit uitnodigende gebouw van rode baksteen combineert rustieke gezelligheid met moderne toetsen: binnen dineer je onder oude balken maar wel met een open keuken en hedendaags designmeubilair. Het terras, met houten tafels, biedt een prachtig uitzicht op het omliggende platteland – op zomerse avonden is het hier zalig vertoeven bij zonsondergang. Chef Olivier Bourguignon en zijn echtgenote Estelle baten Le D’Arville al jaren met passie uit en hebben naam gemaakt met hun creatieve streekkeuken. Het resultaat? Een Michelin-vermelding en lof van inspecteurs voor de slimme mix van rustiek en modern.

© Le Roannay

19. Le Roannay – Francorchamps (Stavelot, BE)

Le Roannay in Francorchamps combineert twee werelden: de hoge snelheid van het nabijgelegen Formule 1-circuit en de verfijnde traagheid van gastronomisch genieten. Dit iconische hotel-restaurant, pal aan de ingang van het Circuit de Spa-Francorchamps, onderging recent een volledige metamorfose. In 2022 heropende het als een luxueus viersterrenhotel met een gastronomisch restaurant. De resultaten lieten niet op zich wachten: in de Michelin Gids 2024 kreeg Le Roannay meteen één ster toebedeeld en werd chef Vande Velde uitgeroepen tot “Jonge Chef van het Jaar”. Gault&Millau gaf 15,5/20 en 3 koksmutsen, een bevestiging van de excellente keuken.

Uniek aan Le Roannay is de eigen heliport: het hotel beschikt over een officiële helikopterlandingsplaats op het domein zelf. Dit maakt het arriveren per helikopter uitermate eenvoudig en exclusief. Je kan letterlijk “twee stappen van het circuit” uitstappen. Voor helikopterpassagiers is dit een droom: landen naast een F1-circuit en dan aanschuiven voor een zesgangenmenu met bijpassende topwijnen!

20. Martin’s Château du Lac – Genval (Rixensart, BE)

Martin’s Château du Lac is een vijfsterrenhotel aan het romantische meer van Genval, nabij Brussel, dat bekendstaat om zijn sprookjesachtige setting en gastvrijheid. Het indrukwekkende kasteelgebouw (een voormalige bottelarij uit 1906, omgevormd tot kasteelhôtel) huist naast luxe kamers en wellness ook een fijn restaurant: Genval.Les.Bains. In dit stijlvolle lakeview-restaurant proef je het beste van de Frans-Belgische keuken met moderne invloeden, terwijl je uitkijkt over de schitterende Genvalse plas.

Je geniet dan van een overvloed aan delicatessen in een Belle Époque-ambiance. ’s Avonds biedt Genval.Les.Bains een intieme sfeer met gedempt licht en elegant gedekte tafels, perfect voor een romantisch diner. Hoewel het restaurant op dit moment geen Michelinster heeft, wordt het geroemd in gidsen voor zijn kwaliteit en sfeer (Gault&Millau vermeldt het steevast als betrouwbaar adres).

21. Le Manoir de Lébioles – Spa (Liège, BE)

Le Manoir de Lébioles wordt wel eens het “Versailles van de Ardennen” genoemd, en wie het oprijlaan oprijdt begrijpt meteen waarom. Dit grandioze landhuis net buiten Spa is een luxe-hotel met een gastronomisch restaurant dat hoog aangeschreven staat bij zowel Michelin als Gault&Millau. Gelegen op een heuvel met uitzicht over de beboste valleien, koppelt het Manoir traditie aan creativiteit in zijn keuken. Dineren doe je er in een vorstelijke zaal met hoge plafonds, haardvuren en uitzicht op de Franse tuin. De chef, sinds enkele jaren Godefroy Hiernaux, serveert er een up-to-date keuken met persoonlijke signatuur, gebruikmakend van ingrediënten van topkwaliteit. Jarenlang scoorde het restaurant tussen de 15 en 16/20 in Gault&Millau en droeg het een Michelinster, bekend om de uitstekende balans tussen klassiek vakmanschap en innovatieve toetsen.

22. Salons Lassaut – Holsbeek (Vlaams-Brabant, BE)

Salons Lassaut in Holsbeek, bij Leuven, is een elegant familiehuis dat is uitgegroeid tot een culinair feest- en eventadres van topniveau. Gelegen in het groene Hageland en omgeven door een uitgestrekte tuin, biedt Lassaut meerdere sfeervolle salons en zalen voor feesten, maar het huis heeft ook een uitstekende reputatie als restaurant op afspraak. Chef Daniël Lassaut en gastvrouw Annemie verwennen al hun gasten  met passie en oog voor detail. “We gaan tot het uiterste om u en uw gasten feestelijk te verwennen,” is hun credo. In de praktijk betekent dit dat elk evenement of diner hier tot in de puntjes verzorgd is: stijlvolle tafeldekking, een menu op maat met pure, gastronomische gerechten, en een warm welkom alsof je deel uitmaakt van de familie.

Salons Lassaut is een plek waar elke gelegenheid een gastronomisch feest wordt, en een helikoptervlucht met Helimo maakt die ervaring alleen maar exclusiever en onvergetelijker.

Klaar voor jouw culinaire helikoptervlucht?

Zin gekregen om één van deze uitzonderlijke restaurants te bezoeken? Met Helimo ligt geen enkele van deze culinaire parels buiten bereik. Integendeel, wij maken van de reis ernaartoe een deel van de ervaring – een helikoptervlucht boven de Benelux met jou en je gezelschap in de hoofdrol, zwevend over kastelen, rivieren en velden, om vervolgens als VIP aan tafel te schuiven.

Of het nu gaat om een intiem familiemoment, een huwelijksaanzoek, een bedrijfsuitstap of het verwennen van een belangrijke klant, we werken graag een voorstel op maat uit. Vertrek vanuit Antwerpen (of een locatie naar keuze) en land bij het restaurant van jouw dromen, zonder verkeersstress én in stijl!

Contacteer ons voor een voorstel op maat

Voor elk van deze restaurants en bestemmingen moeten we uiteraard wel steeds vooraf checken met de restaurantuitbaters; Heel vaak gaat het ook over slechts éénmalige landingen, want de meeste van deze restaurants hebben geen officiële landingsplaats.

Meer recente blog posts