Film- en fotovluchten
Sommige beelden kan je nu eenmaal beter maken vanuit de lucht
Luchtinspectie
Krijg een overzicht over tientallen kilometer.

LUCHTARBEID

Luchtinspectie

De helikopter is sneller en efficiënter dan gelijk welk ander voertuig om gebouwen, vegetatie, hoogspanningskabels of pijpleidingen vanuit de lucht te inspecteren.  We kunnen tientallen kilometers bereiken in een korte tijd, met als resultaat een perfect algemeen overzicht van het te inspecteren goed.   We kunnen lager en sneller vliegen dan een vliegtuig en we zijn veel mobieler.


FILM- EN FOTOVLUCHTEN

Helimo heeft veel ervaring in film- en fotovluchten.  We bieden high standard film- en fotovluchten aan voor internationale en nationale filmproducenten, televisiemaatschappijen en -agentschappen, om documentaires of reclamespots  enz. te maken.  We werken ook voor professionele of hobby fotografen die luchtfoto’s willen nemen.

Sommige foto’s kunnen nu eenmaal enkel vanuit een helikopter genomen worden.  Onze helikopters die we inzetten voor film- en fotovluchten maken weinig lawaai, trillen minimaal en zijn erg maneuvreerbaar.  Onze piloten zijn zeer ervaren in film- en fotovluchten.


EXTERNAL LOAD

Onze H125 (voorheen gekend als AS350B3e) kan uitgerust worden met een cargosling, die tot 1.400 kg kan heffen.  Deze helikopter is ideaal om hoogspanningskabels te trekken of om ladingen voor bouwwerven in afgelegen gebieden te verplaatsen.